Plany Milsimowe na 2015

Informacje o wszystkich imprezach otwartych od umawiania się na browar przez strzelanki po imprezy historyczne, kulturowe etc.

Moderator: HQ

Plany Milsimowe na 2015

Postprzez StrzeLuk 04 Lut 2015, 12:18

Panowie,

Czy są jakieś oficjalne plany uczestnictwa w dużych imprezach Milsimowych? Spodobało mi się na NWN (mimo wszystko) i chce więcej :)

Chodzi mi o to na które imprezy się wybieracie, żeby odpowiednio wcześnie zaplanować czas. No i chyba też rejestrację, bo na czeski Borderwar to już za późno. Ma być co prawda jakaś kolejna edycja sprzedaży 1 marca, ale cienko to widzę.

Zwiastun przewypas http://youtu.be/ZQY2nD34jMY
Pozdrawiam,
Łukasz
Awatar użytkownika
StrzeLuk

Miejscowość: Babice Nowe

Re: Plany Milsimowe na 2015

Postprzez StrzeLuk 08 Lut 2015, 23:10

Serio? Nic?
Pozdrawiam,
Łukasz
Awatar użytkownika
StrzeLuk

Postprzez Bartolini 08 Lut 2015, 23:49

Wiesz co, zwyczajowo informacje o milsimach pojawiają sie w odpowiednim wątku na forum zamkniętym. Jeśli pojawia sie data jakiejś ciekwej imprezy lub jesli dostaniemy zaproszenie to od razu temat jest rzucony do wstępnego obgadania czy jedziemy czy nie. Na razie za wiele propozycji nie ma z konkretną datą stąd moze wynikać brak odzewu w tym wątku. Jesli chodzi o imprezy typu borderwar to nie cieszą sie one naszym dużym zainteresowaniem jako całości ekipy i raczej schodziły do tematu indywidualnych przedsięwzięć pojedynczych członków ekipy.
Nie wiem czy brak zapowiedzi milsimow na ten rok wynik bardziej z tego, że po prostu jeszcze nikt z hq nie ogarnął tego, czy raczej z tego że jeszcze nigdzie nie ma oficjalnych informacji (co bardziej prawdopodobne). Ja ufam i śledzę tylko nasze forum ale zdaje sie że każdy moze zgłaszać propozycje wyjazdów jesli natrafił gdzies info.

Reasumując chyba musisz uzbroić sie w cierpliwość :/
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez StrzeLuk 09 Lut 2015, 12:44

Dzięki za odpowiedź.

Faktycznie nie wziąłem pod uwagę, że na takie imprezy organizator Was zaprasza i rezerwuje dla Was miejsca. Przestraszyłem się tym, że na tych dużych i poważnych imprezach miejsca kończą się kilka dni po ogłoszeniu rejestracji.

Jeszcze tylko z ciekawości - dlaczego BorderWar nie cieszy się zainteresowaniem Cieni? Odmienna specyfika tej imprezy? Daleko? Koszty uczestnictwa?
Pozdrawiam,
Łukasz
Awatar użytkownika
StrzeLuk

Postprzez Bernard 09 Lut 2015, 12:56

StrzeLuk napisał(a):Jeszcze tylko z ciekawości - dlaczego BorderWar nie cieszy się zainteresowaniem Cieni? Odmienna specyfika tej imprezy? Daleko? Koszty uczestnictwa?

Wszystko po trochę
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Wróć do Imprezy otwarte

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość