Moderator: HQ
Dino napisał(a):Jako ostateczność biorę pod uwagę nową repliką. Kurcze juz teraz to mam mętlik w głowie i jeszcze ta replika Dandysza
Dino napisał(a):No ja wlasnie nie chce nowej. Bo wyjdzie mnie sporo. Adam replika co masz na sprzedaż to ta co miałes w niedzielę ? Bo jak rozumiem i patrze na opis to w nią już nie trzeba inwestować

Dandysz napisał(a):Jeśli Twoim założeniem było posiadanie karabinka szturmowego strzelającego na auto to postąpiłeś właściwie i ekonomicznie. Tuning Twojej Specny do sprężyny M130 (stockowo posiadasz M120) czyli jakiś 440-460 fps nie będzie powodował zbytniego nadwyrężenia "bebechów" w replice. Do tego spokojnie się w tych 600-800 zł zmieścisz i to z dodatkowymi bajerami.
Dandysz napisał(a):Natomiast już samo przejście na zasilanie LiPo 11,1 (o wiele szybsza reakcja na spust) oraz wartości powyżej powiedzmy 500-530 fps i do tego mało awaryjne, jest już "nieco" kosztowniejsze. Wszystko zależy od tego w jakiej roli Siebie widzisz podczas "kontaktu ogniowego".
Dandysz napisał(a):Mnie na przykład ogromną satysfakcję sprawia trafienie 1-2 dubletem wystającego łokcia czy barku zza drzewa z 60-70m- co kto woli
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość