[Juby] Czołem

Moderator: HQ

[Juby] Czołem

Postprzez jubens 11 Lip 2013, 22:36

Cześć wszystkim :)
Z danych podstawowych: Karol, 23 lata, 5 rok informatyki na WAT.

Coś więcej o mnie:
W ASG 8 lat (młodo zacząłem :P ) z czego większość w lubelskiej ekipie PAT, wśród takich osób jak być może znani Wam Kozi czy Wolf. Poza samym strzelaniem moje zainteresowania skupiają się również na kilku mniej lub bardziej powiązanych z militariami zajawkach jak np. alpinistyka miejska, sztuki walki (swego czasu 2 lata trenowałem KAPAP) czy ostatnio spadochroniarstwo- to niestety okazało się być bardzo krótką zajawką bo mój pierwszy samodzielny skok zakończył się dość niefortunnym przyziemieniem, lotem śmigłowcem do szpitala i diagnozą urazu kręgosłupa, który raczej wyklucza dalsze skakanie. Cóż taki lajf. W zastępstwie za rok kurs OWD :P

Czego tutaj szukam?
Wygląda na to, że zagoszczę w Warszawie na dłużej (na zawsze?) więc chcę wkręcić się w lokalne środowisko.
O dziwo (o zgrozo) nigdy nie byłem na żadnym milsimie z prawdziwego zdarzenia. Jedynie kilka małych lubelskich pseudomilsimów i pare szkoleń które dość wiernie odtwarzały warunki pola walki. Ale tematyka ta bardzo mnie interesuje i chcę spróbować.
Sprzętowo w tym momencie kompletnie się do Was nie wpasowuje- mam mp5, m14 i kupę szpeju w oliwce i coyocie. Ale tak na prawdę jeśli się wzajemnie polubimy to nie jest duży problem, żeby się przezbroić.
Zainteresowaniami wpasowuję się w klimat zarówno cieni jak i aniołów czy orląt. Ale najbardziej kręci mnie temat czerwonej taktyki i mimo, że nie mam w tej kwestii znaczącej wiedzy, to zapewniam, ze pod okiem mentora potrafię się na prawdę szybko uczyć :)

Z takich podstawowych info to chyba tyle. Chyba, że macie jeszcze jakieś pytania.
Pozdro,
Juby
Awatar użytkownika
jubens

Re: [Juby] Czołem

Postprzez Bernard 11 Lip 2013, 22:59

Witaj,

Podstawa to:
- spotykamy się dwa razy w miesiącu w niedzielę rano na treningi (chyba, że wypadnie jakiś milsim czy cuś)
- skupiamy się na milsimach
- Danesz oraz Rachab na pewno będą zadowoleni nowym członkiem do Aniołów :)

Zapraszamy na trening nocny, który odbędzie się w następną sobotę/niedzielę. Będziesz się mógł dowiedzieć " kim są Cienie i z cym się je je".

Do zobaczenia :)
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez Rachab 12 Lip 2013, 07:06

Witaj,
cieszy każde zainteresowanie tematyką medyczną, bardzo!
Anioły to jednak przede wszystkim operatorzy, jak każdy JS, więc namawiam na zwizytowanie treningu.
Medycyna ratunkowa stoi w sprzeczności z procesem selekcji naturalnej.
Rachab

Postprzez jubens 12 Lip 2013, 08:15

Chętnie :)
Postaram się jak nie na ten nocny to na ten 04.08. U mnie tylko problematyczny jest brak samochodu, ale coś się wymyśli.
Awatar użytkownika
jubens

Postprzez jubens 29 Lip 2013, 14:20

Że się tak (nie)śmiało zapytam, planujecie robić 04.08 jakiś otwarty trening?
Bo nastawiałem się, że przyjadę, ale widzę, że cisza ciągle czas w temacie i w sumie nie wiem czy rezerwować sobie czas czy nie :)
Awatar użytkownika
jubens

Postprzez Rachab 29 Lip 2013, 15:31

Rezerwuj, HQ niebawem założy wątek,wpisz się na listę i podpytaj tam o podwózkę.
Medycyna ratunkowa stoi w sprzeczności z procesem selekcji naturalnej.
Rachab

Postprzez Bernard 29 Lip 2013, 18:46

Tak, jest już oficjalny trening
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez Mati 20 Wrz 2013, 10:19

Panowie, przyznaję się, nie maiłem do Was kontaktu poza forum.
Najbliższe spotkanie to Kaszmir, potem Piknik. Na oba serdecznie zapraszam.
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

Postprzez jubens 20 Wrz 2013, 21:56

No ja właśnie niecierpliwie, codziennie sprawdzałem stan forum, zmartwiony, że może jakiś trening przegapię :) Co do spotkań, Kaszmir niestety koliduje z moją kampanią wrześniową, natomiast piknij jest już bardziej realny :)
edit: i z tego co widzę, przegapiłem :( A nowiuśka emeczka od gp leży i czeka na chrzest bojowy...
Awatar użytkownika
jubens

Postprzez Mati 20 Wrz 2013, 23:18

Nadrobimy ; )
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość