Puk Puk

Moderator: HQ

Puk Puk

Postprzez Dravlin 01 Sie 2012, 15:07

Hejka,

Po ogarniałem się i pozałatwiałem trochę swoich spraw i stwierdziłem że mogę wrócić na łono drużyny. Z czarną mafią już skończyłem (syn po komunii) a wolnym ptakiem przestałem już być bo zostałem zaobrączkowany w tą niedziele. Leniuchwanie zostawiam za sobą i w nowe życie postanawiam wstąpić w kolorach multikamu.
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Miejscowość: Leszno

Re: Puk Puk

Postprzez InseCt 01 Sie 2012, 15:19

Super, to wbijaj!
Najbliższy trening w tą niedzielę.

EDIT: O, już się wpisałeś ;)
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Ryuu 01 Sie 2012, 15:21

Kurde....czemu ja caly czas myslalem ze to ma byc 8 :P ehhh :P nawet nie musialem brac dnia wolnego he he. Co tam.

Insect czy ja dobrze zauwazylem ze jestem jedynym nowym członkiem ktory chcialby do was dolaczyc? Ehh ta moja nieśmiała natura xDxDxD

Dravlin sam brałem ślub w lutym więc mam mniej więcej zarys strasznych rzeczy przez jakie musiałeś przejść. Gratulacje :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Dravlin 01 Sie 2012, 15:36

Słuchaj ja w te klocki jestem weteranem to mój drugi ślub :lol: co by nie było ten żem dopracował z żonką do perfekcji w każdym detalu, ale fakt momentami makabra była. Ale co jak co się opłacało a teraz pora wracać na łono oddziału i co 2 tygodnie zaszywać się w leśne ostępy, które porzuciłem na pół roku by wszystko pozałatwiać tak jak należy.
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Postprzez Ryuu 01 Sie 2012, 15:43

Ehhh niewiem gdzie brałeś ślub, ale ja w Rucianym... a nauki, poradnia przed małżeńska i inne pierdoły w olsztynie ...
Jedyne co było plusem to ksiądz na naukach. Przesypiałem każde zajęcia bo luba parcowała a i tak dostawaliśmy pieczątki....

Hehe...to zdaje się że widzimy się w Niedziele. ja już pewnie do tego czasu będę miał mundur i buty :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Dravlin 01 Sie 2012, 15:53

Na pewno się widzimy w niedziele. Cienie to jak narkotyk jak raz się wciągniesz to już na zawsze. I porządna kompania jak coś obiecają to tak jest. Obiecali mi jak byłem na 1 piwie z nimi przed przystąpieniem do Cieni że mogę nie oddać ani jednego strzału na milsimie i wrócić jako zwycięzca no i dotrzymali słowa. Coś pięknego. Obrona bazy w nocy przez nich to poezja. Nikogo nie oszczędzają :D nawet Głównego Dowódcy :D
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Postprzez Ryuu 01 Sie 2012, 15:56

^^ no a jako że ja z małżonką zakupiliśmy grila balkonowego :P to myśle że pojawi się miejscówka gdzie będzie można wypic to i tamto raz na jakiś czas i zjeść coś porządnego :P ( taaa prawie 5 kilo karkówki leży w lodówce :P)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Dravlin 01 Sie 2012, 16:02

mi za to leży wysoki cholesterol w żyłach ale to pewnie przez to że do lasu nie biegam :D ale to się już zaczyna zmieniać od tej niedzieli.
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Postprzez Ryuu 01 Sie 2012, 16:08

To jak ty masz wysoki cholesterol to moj pewnie walczy z czerwonymi krwinkami o przywodztwo :P
Ale od wrzesnia ide na siłke + treningi i mysle ze jakos sobie poradze... boooze ale mi sie nudzi w tej robocie :P gdzie sa klienci
Awatar użytkownika
Ryuu

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość