Teoretycznie mam na imię Łukasz, ale poza 2-3 osobami, i tak każdy mówi do mnie Qrczak. Lat 27 i właśnie rozpoczynam zabawę z ASG (chociaż zainteresowanie tematem pojawiło się jeszcze w liceum, tyle że wtedy brak kasy,czasu itp). Teraz w końcu się udało, i jestem posiadaczem M4 Defender KWA/LMT plus....masy szpeju brytyjskiego, jako że to każdemu na początek na różnych forach polecają. Oczywiście, pomimo posiadania repliki od jakichś 3 miesięcy, nie strzelałem się jeszcze ani razu (bo brak szmat zimowych), za to studiowałem każde forum o tematyce asg jakie tylko znalazłem. Tym tropem trafiłem na jedną ekipę z Jaworzna, skupiającą się głównie na milsimach. Generalnie mocno wkręciłem się w temat, jako że zawsze bardziej fascynowały mnie zgrane działania np 2 FT niż kilkunastu kolesi chaotycznie ganiających gdzie popadnie i prujących 3 kg kompozytu w każde drzewo czy krzaczor. Niestety, do Jaworzna wyprowadzać się nie zamierzam, więc poszukiwania trwały dalej, aż któregoś pięknego dnia znalazłem o was info na forum asg Warszawa. No i się zaczęło
Dobra, czas kończyć te wypociny i czytać dalej. A w najbliższym czasie spodziewajcie się tysiąca głupich tematów z pytaniami na waszym forum
Pozdrawiam.
Qrczak.