słowo wstępne (wasyl)

Moderator: HQ

słowo wstępne (wasyl)

Postprzez wasyl 27 Lis 2014, 22:55

Czołem!

Mam na imię Krzysiek. Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem "wzięcia się" za asg, z tym że nie chciałem, żeby to były tylko strzelanki, ale bardziej nauka taktyki i różnych umiejętności. Nie za bardzo wiedziałem gdzie uderzyć, aż przez przypadek zgadałem się z Krystianem z Waszej ekipy (chodzimy razem do jednej klasy w szkole).

Kilka słów o sobie: rok produkcji 1976, ustatkowany, z asg nie miałem wcześniej do czynienia, wiec broni i oporządzenia nie mam (łachy, plecak, sprzęt turystyczny i różne drobiazgi się znajdą). W zasadzie jedno zainteresowanie - trening fizyczny (bieganie na dłuższe dystanse, szosa, boks tajski). Poza tym góry. Generalnie lubię, jak jest wysiłek w znacznej ilości. Kiedyś przez 12 lat się wspinałem, ale zarzuciłem. Ostatni ciekawszy epizod - Bieg Morskiego Komandosa w Gdyni.

Chciałbym się pojawić na najbliższym treningu otwartym jako gość, poznać się z ekipą, dać się poznać ekipie i zobaczyć, czym to się je.

Serdeczne pozdrowienia.
wasyl
wasyl

Re: słowo wstępne (wasyl)

Postprzez InseCt 28 Lis 2014, 10:03

Witamy i zapraszamy!

Trochę teraz niefortunnie mamy z treningami otwartymi, ponieważ mamy chwilowo zamknięte. Ale myślę, że coś się niebawem pojawi.
Tak, czy inaczej, zalecam podglądanie działu imprez otwartych ;)
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Sebasto 28 Lis 2014, 11:22

Witamy i zapraszamy :)
Sebasto

Postprzez InseCt 29 Lis 2014, 19:30

Mamy odwołany trening zamknięty. Także, jeśli nie jest za późno to zapraszamy ;)
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Postprzez wasyl 29 Lis 2014, 21:50

Poumawiałem się już w paru miejscach jutro, więc raczej nie będę zmieniać, bo to nie tylko moje plany.
Zobaczymy się na następnym otwartym treningu; co ma wisieć, nie utonie.
wasyl

Postprzez wasyl 14 Sty 2015, 14:50

Czołem!
Wprawdzie najbliższe 2 weekendy mam zajęte, bo wyjazd na ferie, ale chciałbym jednak w końcu się pojawić na treningu otwartym.
W terminarzu imprez otwartych pusto, rozumiem więc, że data treningu otwartego na razie nie jest w ogóle ustalona?
Jakby coś się kroiło, proszę o jak najwcześniejsze info na forum.
Pozdrawiam.
wasyl

Postprzez InseCt 14 Sty 2015, 23:57

Na razie pusto, ale z czasem się pojawią. Z reguły 5 dni przed niedzielą
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość