Gratuluję nam wszystkim awansów! Niezły wysyp:)
Pozwolę sobie na podsumowanie samego treningu nieco później (może Insect mnie wyprzedzi
Mam ważne wiadomości co do przyszłych treningów +
- Przygotujemy otwarte szkolenie z czerwonej. Wstęp będzie dozwolony także dla wszelkich asgjów. Przy zapleczu, o którym mówiłeś Danesz oraz ewentualności wsparcia także za strony Tatara, możemy to zrobić od razu, bez prób w ograniczonym, własnym gronie. Tu liczę na wszystkie Anioły a dla reszty obecnośc obowiązkowa!
- Zorganizujemy szkolenie otwarte, na które będą mogli przyjść wszyscy zainteresowani rozwojem konkretnych umiejętności, na których się skupimy. Na początek zrobimy "zieloną" a konkretnie to, o czym powiedział Tatar - to, w czym jesteśmy na prawdę mocni. Liczę na zaangażowanie wszystkich i w zależności od liczby zewnętrznych chętnych, możemy zrobić całkiem sporo.
- Jest pomysł na treningi z czarnej i jeśli Danesz czas Ci pozwoli chciałbym Cię delegować do nadzorowania i przybliżenia tematu wtorkowych spotkań w hali.
- Regularne treningi JS: mam mój plan treningów na dwóch nowych płaszczyznach:
a) Oddzielimy, zgodnie z odwieczną JSową tradycja z B. O. G.'a, FT treningowy. Tam będzie trzepanie magazynków, rozmieszczenie szpeju czyli według starych FMów nacisk na Basic Skills oraz BT skills.
b) Członkowie JS, pójdą wyraźnie na przód. Nie trzeba Wam mówić jak się wkłada magazynek, macie wypracowane nawyki i wypracowane umiejętności. Cykl szkoleń przeplecie treningi jak właśnie miniony z innymi:
- zasadzka
- obóz
- patrolowanie konkretnego odcinka
- przenikanie za linię wroga
- wszystkie warianty zachowań pod ogniem,szczególnie ostrzał ruchomego celu
- szkolenia dowódców FT oraz ich zastępców
Będą to pół-scenariuszowe treningi.
Jeden racjonalizatorski pomysł po ostatnim mini-simie: kto jest za przeniesieniem treningów na soboty a niedziele na dojście do siebie po treningu?