Dandysz napisał(a):Mam pytanie. Jak wygląda plan takiego nocnego treningu?
Czy idziemy do lasu, zakładamy bazę i przeprowadzamy poszczególne etapy treningowe wokół niej?
Czy też nastawić się na całą noc chodzenia. Pytam, bo nie wiem jak dobrać wyposażenie. Czy brać karimatę, śpiwór, namiot? Jak dalece posunąć się w "wyposażeniu biwakowym"?
Uff, to nie było jedno pytanie

Mam nadzieję, że powyżej bardzo szkicowo ale dostatecznie nakreśliłem co będzie. Do zgłoszonych poszedł dodatkowo SMS.
jubens napisał(a):Pytanko mam, gdzie znaleźć jakieś info co do położenia tego terenu? W sensie jak tam dotrzeć samochodem?
Szpejenie tu:
https://maps.google.pl/maps?saddr=Zielo ... 6&t=m&z=16Z Poniatowskiego skręcasz w piaszczystą drogę za jednostką. Chwilę przed łukiem. Jedż do szlabanu, po lewej będzie wjazd na ogródki działkowe.
MacCan napisał(a):spakowany jestem , saperke mam

= kto może mnie samochodem zabrać na miejsce ? mieszkam blisko ambasady wloskiej i z tego miejsca będę ztartowac . mogę się dostosować odnośnie innego miejsca. pozdro
Poszedł SMS.
Mam już łącznie 4 osoby w aucie : D
Czyli Mati, Maccan, Qurczak (na 70%) z M Marymont
Rachab z CH Targówek/Atrium
Więc mogę jeszcze kogoś na tej trasie zabrać.
Biolog odpada, policzył maraton złożony z 5 weekendów. Także jest na tym właśnie treningu niepowtarzalna okazja, żeby moi drodzy Goście otrzymali więcej czasu oraz uwagi dla siebie. Będę miły, mogę obiecać ale wycisk będzie przedni.
ED:
To jeszcze pogoda:
1900 +20 st, odczuwalna 18 st, 50% wilgotności
2000 +18 st, odczuwalna 17 st, 53% wilgotności
2100 +17 st, odczuwalna 15 st, 60% wilgotności
2200 +16 st, odczuwalna 14 st, 66% wilgotności
2300 +14 st, odczuwalna 12 st, 69% wilgotności
2400 +14 st, odczuwalna 12 st, 72% wilgotności
0100 +13 st, odczuwalna 11 st, 76% wilgotności
0200 +12 st, odczuwalna 10 st, 79% wilgotności
0300 +12 st, odczuwalna 9 st, 83% wilgotności
0400 +11 st, odczuwalna 9 st, 86% wilgotności