Witam

Moderator: HQ

Witam

Postprzez SirPEWLOK 04 Cze 2012, 16:00

Witam

Szukam nowej grupy ASG z ktora mozna postrzelac sobie i pobawic sie.
Jestem w tej chwili posiadaczem AK 47 tactical o mocy 420fps. Poprzednia moja grupa niestety rozpadla sie.
Dawno nie strzelalem z duza grupa wiec moge miec pewne braki.
Pare zdan o sobie.
Nazywam sie Pawel i pochodze z Zyrardowa (taka wiocha jak sie leci na Lodz)
Mam 24 lata.
W aktualnej chwili jestem pracownikiem call center i studentem bezpieczenstwa wewnetrznego.

Pozdrawiam.
SirPEWLOK

Re: Witam

Postprzez Bernard 04 Cze 2012, 16:07

Witaj!

Jak się domyślam, to Ty do mnie dzisiaj dzwoniłeś?

Nasza ekipa najprawdopodobniej będzie aktywna w tą niedzielę, więc będziesz miał szansę nas poobserwować. Wcześniej jednak ściągnij i przeczytaj BOG (basic organisation guide) który jest dostępny na naszej głównej stronie cienie.com.pl

Pozdrawiam i do zobaczenia!
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez SirPEWLOK 04 Cze 2012, 18:41

Wszystko ładnie pięknie.
Jest jedno ale... Słowo poobserwować mnie zmartwiło
SirPEWLOK

Postprzez Mati 04 Cze 2012, 18:45

Witam, witam!

SirPEWLOK napisał(a):Wszystko ładnie pięknie.
Jest jedno ale... Słowo poobserwować mnie zmartwiło

dlaczego?

Nie łam się semiotyką, wpadaj na nasze urodziny, strzelankę. co będziesz miał okazję zobaczyc... to się zabaczy;-) jak to z podobnymi imprezami.
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

Postprzez Rachab 04 Cze 2012, 19:07

Wiesz, no pełen luz, jak to na strzelance. Możesz nas obserwować. Możesz do nas strzelać. Rzucać granatami. Strzelać do tych, którzy strzelają do nas. Bawić się na aferparty. Co tylko Ci przyjdzie do glowy :)
Medycyna ratunkowa stoi w sprzeczności z procesem selekcji naturalnej.
Rachab

Postprzez danesz 04 Cze 2012, 20:20

Czesć !
Stary. Nie pękaj. Ja sobie obserwuję od kilku miesięcy. Od obserwowania nic złego nikomu się nie stało. ;p
Awatar użytkownika
danesz

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Postprzez Sushi 04 Cze 2012, 21:57

Może słowem wyjaśnienia: Najbliższa niedziela jest terminem treningowym, ale zamiast tego, wspólnie ze sklepem PX Militaria organizowana jest strzelanko/niedzielno/"jebanka" + urodziny naszej Jednostki (już 7 :) ), wstęp dla wszystkich chętnych (szczegóły w dziale "imprezy otwarte" - tam też możesz monitorować inne nasze spotkania na których dopuszczamy obecność "jeszcze nie JSów" :) ) więc serdecznie zapraszamy, ale jak działamy, co robimy itd to zobaczyć możesz raczej dopiero na następnym treningu.

Podstawą do ruszenia czegokolwiek w temacie jest gruntowne przeczytanie Basic Organization Guide i pełna akceptacja zawartych tam postanowień,nakazów, przykazów, wytycznych ... ;)

Jak wspomniał Bernard dokument na http://www.cienie.com.pl

Pozdrawiam.
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Miejscowość: Warszawa

Postprzez SirPEWLOK 04 Cze 2012, 22:35

Dobra. Poczytałem i popatrzyłem. Jak idzie o szczegóły to wole dopytać się was jak się spotkamy.
Nie doczytałem albo nie widziałem ale gdzie i o której godzinie jest spotkanie urodzinowe w niedziele? Dodatkowo proszę o napisanie jak się mam ubrać. Mam mundur polski, składam francuza, a jak idę na strzelanki to ubieram się w troche tego troche tego bo wygodniej :)
Jak chcecie mam do dyspozycji łuk kompozytowy o dużej sile, ale na chwile obecną mam tylko dwie strzały i zniszczoną tarcze która już nie wytrzyma kolejnego strzału.
SirPEWLOK

Postprzez Sushi 05 Cze 2012, 00:55

Część z nas będzie już od soboty, część prawdopodobnie w niedziele od samego rana. Myślę że ok czwartku-piątku (jak to zwykle bywa)zacznie się umawianie kto kogo zabiera samochodem, skąd, o której itd.

Najlepiej śledzić wątek, ew. tam wpisać chęć przybycia.
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Miejscowość: Warszawa

Postprzez danesz 05 Cze 2012, 20:56

Whoa !
Sushi, tyż mam compounda. Ale obawiam się o stan kabli więc nikogo nie będe narażał :)
Awatar użytkownika
danesz

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość