nie koniecznie, zalezy mi na tym zeby byla skrocona lufa przy normalnej dlugosci gripie. I jakiejs konkretnej firmy a nie znowu JG, zeby mie cpewnosc ze za rok nie bed emusial kupowac nowej. Za rozsadna cene ofkoz
Ja tak jak InseCt, polecam Ci to: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4310 do tego risy możesz dokupić sobie za jakieś 200 (może nawet mniej). Tu masz recenzję repliki tego producenta, napisaną przez jednego z lepszych serwisantów z wmasg.pl: http://www.koalicjapolnoc.pl/news.php?readmore=1097 ASGshop podałem przykładowo, repla jest dostępna chociażby w cytadeli, nie wiem tylko którą wersję mają obecnie na stanie. A jak znajdziesz tego gracza który na Kaszmirze znalazł paczkę "narkotków" i kupisz przez niego to będziesz miał u nich15% zniżki .
Osobiście też polecam KWA. Zaleta tych replik jest to że tuning polega na wymianie sprężyny. (ewentualnie tłoku) Na starcie masz lufę precyzyjną (porównywalną z Systemą) pancerny gearbox i bardzo szczelny zespół cylindra
Ok, dzieki wszystkimz a odp. Pomęczę jeszcze za pare miesięcy, bo puki co dam chyba Biologowi mojego rupiecia zeby zobaczyl czy dam rade na nim ejszcze troche pociagnac, poczekam an dostawy do sklepow a poinwestuje w sprzet medyczny i samochód
Jak samochód to mercedesa G polecam. Czasami są do dorwania wyprzedaże z magazynów NATO. oczywiście wojskowe = częściowa plandeka. bedzie się czym wozic^^
Wyy - praszam se ja i mój HaK ! Zarówno On jak i jego prawdziwy brat leżą dokładnie tak samo ! Tylko prawdziwego macałem z HaKowską kolbą a nie commandowską :/
Witam To może CYMA MP5 041b? Żeby włożyć m130 guardera wystarczy wymienić tłok i głowicę, plus troochę doszczelnić (zestaw chiński ok.100 PLN) i masz grubo ponad 400 fps (plus mosfet - chińskie styki nie wytrzymuja długo)
Z VFC mam złe doświadczenia. Ten mój stabi jest gfc i po roku niezbyt intensyfikowanego użytkowania pękł mi w GB mały metalowy zintegrowany z GB haczyk trzymający spust na miejscu. Przez tą małą pierdołę musiałem wymienić cały GB. Węc osobiuście do tuningu bym nie polecił. KWA brać i nie zastanawiać się.