Na imię mam Krzysiek, mam 28 lat i wpadłem tu bo od brakuje mi wypadów w teren, odrobiny adrenaliny z ASG i fajnej ekipy do tego. Przeczytałem na Waszych stronach wszystko co się dało i (prawie) wszystko wzbudza mój entuzjazm więc chciałby Was poznać i zobaczyć co i jak
W ASG bawię się rzadko ale za to od 2005 r., wcześniej jeszcze trochę grałem w paintball. Sporo czasu spędziłem w harcerstwie na grach terenowych, wypadach survivalowych, ćwiczeniach z pierwszej pomocy itp., trenowałem też "za dzieciaka" strzelectwo sportowe. Wszystko to mocno zardzewiało przez ostatnie kilka lat, podobnie jak moja kondycja.
Od strony technicznej replik mam sporo choć w stanie wymagającym grzebania, coś na oczy i coś na grzbiet też się znajdzie, niestety nie mam samochodu. Niedziele mi pasują, chęci mi nie brakuje, więc jeśli jakoś ogarnę logistykę to sądzę, że docelowo z frekwencją problemów nie będzie.
Poza tym w chwilach wolnych zajmuję się graniem (giełdy, rpg, planszówki, komputerowe), fotografią oraz myśleniem jak fajnie mieć wolną chwilę
Pozdrawiam,
SirK